Veneen vuokraus

Tutustu Kolin ainutlaatuiseen vesistöön moottoriveneen avulla

Koe Kolilla unohtumaton seikkailu vesistöjen ja saarten keskellä! Tarjoamme mahdollisuuden vuokrata moottoriveneen, jolla voit tutkia alueen upeita saaria ja maisemia omassa tahdissasi.

Matkaa Kolin aamurannasta saarille. Kolin Aamurannasta on noin 4 kilometrin matka sekä Hiekkasaarille että Iso-Korppiin ja Pieneen Korppiin, joten matkan taittaa melko nopeasti.

Löydä kauneimmat nuotiopaikat ja hiekkarannat

Kolin saaristo tarjoaa lukuisia ihastuttavia kohteita ja aktiviteetteja. Vieraile Hiekkasaarilla tai tutustu Korppiin (Pieni- ja Iso-Korppi), joista löydät upeat nuotiopaikat, vehreät metsät ja kauniit hiekkarannat kirkkaan Pielisen veden äärellä. Nauti retkestä luonnossa ja luo unohtumattomia muistoja ystävien ja perheen kanssa.

Turvallista liikkumista upeilla vesillä

Vuokraamamme vene on varustettu 3,5-hevosvoimaisella moottorilla, joka mahdollistaa turvallisen matkan ympäri Kolin upeita vesistöjä. Olipa matkasi suunta Hiekkasaarille tai Korppiin, voit luottaa veneemme luotettavuuteen.

Varaa moottorivene ja lähde tutustumaan Kolin ainutlaatuisiin saariin!

 Moottoriveneen vuokraus on helppoa ja vaivatonta. Varaa veneesi käyttöön kolmeksi tunniksi hintaan 45€ tai koko päiväksi hintaan 75€. Vene sijaitsee Kolin Aamurannassa. Tarjoamme selkeät ohjeet ja opastuksen veneen käyttöön, jotta voit lähteä vesille turvallisesti ja luottavaisin mielin. Lisäksi pelastusliivit löytyvät valmiina Aamurannasta. Tiedustele veneen saatavuutta ottamalla yhteyttä. Venettä vuokrataan vain Aamurannan majoittujille.