Rantasauna ja porealtaat

Unohtumaton kokemus Pielisen rannalla

Koe ainutlaatuinen rentoutumisen hetki vuokraamalla tunnelmallinen rantasaunamme aivan Pielisen rannan tuntumasta. Aamurannan rantasauna tarjoaa unohtumattoman kokemuksen upeiden näkymien ja rentouttavien löylyjen parissa.

Voit itse valita, haluatko itse lämmittää puusaunan perinteisin menoin vai valitsetko vaihtoehdoksi tilata saunan valmiiksi lämmitettynä ennen saapumistasi. Näin voit räätälöidä saunahetkesi juuri oman mieltymyksesi mukaiseksi.

Löylyä ja virkistystä

Nauti saunomisen ilosta perinteisen puukiukaan lämmössä ja pulahda sen jälkeen virkistävään Pielisen kirkkaaseen veteen. Rantasaunamme tarjoaa mahdollisuuden uppoutua täydelliseen rentoutumiseen ja luonnon läheisyyteen.

Poreammeen hemmottelua

Uudistuneella rantasaunan terassilla voit rentoutua poreammeen lämpöön samalla, kun nautit esteettömistä näkymistä kohti Pielistä. Poreammeemme tarjoaa täydellisen tilaisuuden rentoutua ja nauttia ympäröivästä luonnosta. Rantasaunan lisäksi poreammeen vuokrausmahdollisuus D-mökissä!

Rentoutumista saunatuvassa

Rantasaunamme yhteydessä sijaitsee tilava saunatupa, jossa voit viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Tuvasta löytyy jääkaappi virvokkeita varten, laadukas äänentoisto, mukava sohva, pöytä ja tv. Täällä voit rentoutua ja nauttia hyvästä seurasta saunan jälkeen.

Ainutlaatuinen elämys Kolin Aamurannassa

Varaa nyt rentouttava hetki Aamurannan rantasaunalla ja anna itsellesi lupa täydelliseen rentoutumiseen ja hemmotteluun!

Tule ja koe ainutlaatuinen rentoutumisen ja virkistyksen keidas Aamurannan rantasaunalla – missä jokainen hetki on täynnä rentoutumista ja hyvää oloa!