Loppusiivous ja liinavaatteet

Helppoutta ja mukavuutta lomallesi

Haluatko tehdä mökkilomastasi Kolin Aamurannassa entistäkin huolettomamman ja nautinnollisemman? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden helpottaa lomaasi tarjoamalla liinavaatteiden vuokrausta sekä loppusiivouspalvelua, jolloin voit keskittyä täysin rentoutumiseen ja loman nauttimiseen!

Liinavaatteet vuokrattavissa

Tarjoamme mahdollisuuden vuokrata liinavaatteet majoitukseesi hintaan 15€ per henkilö tai valmiiksi pedattuna 19€ per henkilö. Näin sinun ei tarvitse huolehtia omien lakanoiden ja pyyhkeiden mukaan ottamisesta – me hoidamme sen puolestasi!

Loppusiivouspalvelu

Haluamme varmistaa, että lomastasi tulee mahdollisimman huoletonta ja rentouttavaa, ja siksi tarjoamme myös loppusiivouspalvelua hintaan 90€. Voit jättää siivouksen meidän huoleksemme ja keskittyä täysin lomanviettoon ja Kolista nauttimiseen.

Varaa lomasi nyt

Varaa majoituksesi Kolin Aamurannassa ja lisää liinavaatteet sekä loppusiivous varaukseesi helpottaaksesi lomaasi entisestään. Anna meidän huolehtia käytännön järjestelyistä, jotta voit keskittyä täysillä lomanviettoon ja ikimuistoisiin hetkiin Kolilla!