Aktiviteetit

Tekemistä Kolilla

Kolin Aamuranta tarjoaa täydellisen tukikohdan unohtumattomalle seikkailulle Kolin upeassa kansallispuistossa. Sijaintimme Pielisen rannalla tarkoittaa, että olet vain muutaman askeleen päässä monista mahtavista aktiviteeteista, jotka tekevät vierailustasi Kolin alueella ikimuistoisen.

Tutustu Koliin

Tutustu Kolin alueen tapahtumiin ja elämysmahdollisuuksiin. Koli tarjoaa monipuolista ohjelmaa ympäri vuoden.

Syö ja juo Kolilla

Kolin alueen ravintolat ja kahvilat houkuttelevat vierailijoita paikallisen ruokakulttuurin herkullisiin makuihin. Voit nauttia paikallisista herkuista ja virkistävistä juomista Kolin kylän tunnelmallisissa ravintoloissa, jotka ovat vain lyhyen ajomatkan päässä Kolin Aamurannasta.

Kolin ravintolat ja kahvilat

Kolin alueen ravintoloista löytyy laaja valikoima paikallisia herkkuja, jotka tarjoavat makumatkan alueen ainutlaatuiseen ruokakulttuuriin. Halutessasi voit myös sammuttaa janosi paikallisen panimon tuotteilla.

Kolin luonto

Koli tarjoaa monipuoliset retkeilymahdollisuudet, jotka sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille retkeilijöille. Tutustu upeisiin maisemiin patikoiden, lumikenkäillen tai vaikka pyöräillen ja koe ainutlaatuisia luontohetkiä Kolin kansallispuistossa ja sen ympäristössä. Löydä oma suosikkipolkusi ja luo muistoja upeissa maisemissa!

Luontokohteet ja retkeily Kolilla

Koe ainutlaatuinen yhdistelmä Kolin luonnon kauneutta ja monipuolisia liikuntamahdollisuuksia.

Koe elämyksiä Kolilla

Kolin alue tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia niin kesä- kuin talviaktiviteetteihin. Löydä omasi ja luo unohtumattomia elämyksiä Kolin lumoavassa luonnossa!

Kolin alueen aktiviteetit

Kolin alue tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja erilaisiin aktiviteetteihin. Risteile Pielisellä, nauti lumisista rinteistä, tutustu kansallispuiston upeisiin vaellusreitteihin, ja lisäksi voit kokeilla monia muita aktiviteetteja, kuten lumikenkäilyä, hiihtoa, frisbeegolfia ja paljon muuta! Valitse suosikkisi ja luo unohtumattomia elämyksiä Kolilla!

Varaa lomasi nyt

Kolin Aamuranta on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia monipuolisista aktiviteeteista ja upeista maisemista Kolin kansallispuistossa. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa lomasi meiltä, niin autamme sinua suunnittelemaan unohtumattoman matkan Kolin ihmeelliseen maailmaan!