Tietoa Aamurannasta

Tervetuloa Kolin Aamurantaan – Ylellistä Mökkeilyä Pielisen Rannalla!

Kolin Aamuranta kutsuu sinut viettämään unohtumatonta lomaa Pielisen rannalle. Jokaisessa mökissämme asuvalla on oikeus nauttia upeasta ranta-alueestamme, joka tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja rentoutumista vesistön äärellä.

Tule kokemaan ainutlaatuinen lomaelämys Kolin Aamurannassa ja varaa mökkisi jo tänään!

Virkistävä vesiympäristö

Kaksi laituriamme avautuvat kirkkaan Pielisen vesille, tarjoten vieraillemme mahdollisuuden uppoutua virkistävään uimiseen ja vesileikkeihin. Ranta-alueemme on ihanteellinen paikka viettää aurinkoisia kesäpäiviä ja nauttia raikkaasta ilmasta.

Aamurannasta löydät soutuveneen ja pelastusliivit valmiina seikkailuihin Pielisen järvellä. Jokaisella vuokralaisellamme on vapaa käyttöoikeus veneeseen, joten voit lähteä tutkimaan järven kauniita maisemia omassa tahdissasi.

Laadukkaat majoitusvaihtoehdot

Jokainen mökki on varustettu lämpöpumpulla, joka takaa miellyttävän lämpötilan myös kesähelteillä. Lisäksi kaikissa mökeissä on täydellinen varustelutaso sekä laadukkaat huonekalut ja nopea valokuituyheys, jotta vierailusi olisi mahdollisimman miellyttävä.

Aktiivista viihdettä

Kesäisin ranta-alueemme tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja. Kesällä voit pelata pingistä ja pallopelejä rantahietikolla. Lisäksi tarjolla on tavallisia polkupyöriä käyttöösi, jotta voit tutkia alueen ympäristöä helposti ja mukavasti.

Vastuullista matkailua

Haluamme huolehtia kestävästä ja vastuullisesta matkailusta Kolin Aamurannassa. Siksi olemme laatineet ohjeet jätteiden kierrätykseen jokaiseen mökkiimme. Näin voimme yhdessä edistää ympäristöystävällisiä käytäntöjä ja säilyttää Kolin upeat luonnonmaisemat myös tuleville sukupolville. Kiitos, että olet mukana tekemässä matkastasi kestävän ja ekologisen

Grillausta terassilla tai kodassa

Jokaisessa mökissämme on laadukas kaasugrilli, jossa voit valmistaa grilliherkkuja mökkisi terassilla. Lisäksi rannan tuntumassa sijaitsee kota, jossa on mahdollisuus grillata avotulella. Tuo ystävät ja perhe mukaan ja nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta Pielisen äärellä. Anna avotulen tunnelman luoda lämpöä ja makua yhteisen seurustelun ja herkuttelun hetkiin!

Varaa lomasi nyt

Odotamme innolla vierailuasi Kolin Aamurannassa – missä jokainen hetki on täynnä elämyksiä ja rentoutumista Pielisen rannalla.