Yritykset ja ryhmät

Unohtumaton kokemus Pielisen rannalla

Tervetuloa löytämään täydellinen paikka yritystapahtumillesi tai ryhmäretkillesi Kolin Aamurannasta!

Kolin Aamuranta tarjoaa upean ympäristön ja laadukkaat majoitusvaihtoehdot, jotka tekevät yritystapahtumistasi tai ryhmäretkestäsi unohtumattoman kokemuksen. Sijaitsemme Kolin kansallispuiston kupeessa Pielisen rannalla, tarjoten upeat maisemat ja monipuoliset aktiviteetit lähellä.

Miksi valita Kolin Aamuranta yritystapahtumallesi tai ryhmämyynnille?

Laadukkaat majoitusvaihtoehdot

 Tarjoamme viisi hyvin varusteltua mökkiä, joissa on yhteensä 30 majoituspaikkaa. Jokainen mökki on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja rentoutumista vieraillemme.

Ihanteellinen sijainti

Olemme vain kivenheiton päässä Kolin vilkkaasta kylästä, joten yritysvieraasi tai ryhmäsi pääsevät helposti nauttimaan alueen palveluista ja aktiviteeteista.

Monipuoliset aktiviteetit

Kolin alue tarjoaa runsaasti aktiviteetteja vuodenajasta riippumatta. Voitte nauttia hiihdosta, vaelluksesta, veneretkistä ja paljon muusta aivan mökkienne läheisyydessä.

Räätälöity palvelu

Huolehdimme siitä, että yritystapahtumasi tai ryhmäretkesi sujuvat mutkattomasti ja kaikki tarpeenne otetaan huomioon.

Rantasaunan ja poreammeiden vuokraus

Halutessanne voitte vuokrata käyttöönne rantasaunan rentouttavaa saunomista varten tai poreammeet, jotka tarjoavat ylellisen lisän vierailuunne.

Kustannustehokas ratkaisu

Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja joustavat ratkaisut, jotta voitte toteuttaa unelmienne tapahtuman budjettiinne sopivasti. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan ryhmällenne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä