Laadukkaat vuokramökit Kolilla, aivan Kolin ytimessä Aamurannassa

Löydä ja varaa sinulle sopivin mökki Kolilta Aamurannan kattavasta tarjonnasta.

Varaa majoitus Kolin Aamurannasta

Viihtyisät ja modernit mökit Kolilta

Kolin Aamuranta tarjoaa ainutlaatuisia mökkielämyksiä Kolin kansallispuiston läheisyydessä Pielisen rannalla. Yhteensä viisi laadukasta ja hyvin varusteltua mökkiä sekä rantasauna ovat käytettävissäsi ympäri vuoden. Majoitustilaa löytyy yhteensä 30 hengelle, mikä tekee Kolin Aamurannasta ihanteellisen vaihtoehdon niin pienille kuin suurillekin ryhmille.

Sijaitsemme Pielisen rannalla, tarjoten upeita näkymiä ja mahdollisuuden nauttia Kolin kansallispuiston kauneudesta. Olit sitten suunnittelemassa perheen lomaa, ystäväporukan retkeä tai yritystapahtumaa, meillä on tilaa ja mukavuuksia tarpeisiisi. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta mökkikokemuksesta Kolin Aamurannassa!

Keskeinen sijainti Kolilla

Kolin Aamuranta sijaitsee Pielisen rannalla, vain kivenheiton päässä Kolin kylästä ja kansallispuistosta, mikä takaa helpon pääsyn alueen kauppoihin ja ravintoloihin sekä aktiviteetteihin.

Laadukkaat majoitusvaihtoehdot

Kolin Aamurannassa valittavanasi on erikokoisia ja -tyylisiä mökkejä, jotka majoittavat niin pariskunnan kuin isomman perheen tai ystäväporukan ympäri vuoden. Jokainen mökkimme Kolilla on viihtyisästi sisustettu ja varusteltu modernilla tekniikalla.

Monipuoliset mahdollisuudet

Aamurannasta on mahdollisuus vuokrata rantasauna, moottorivene tai esimerkiksi poreamme. Tarjoamme myös joustavia maksuvaihtoehtoja, joiden avulla voit suunnitella lomabudjettisi sopivaksi ja keskittyä lomasta nauttimiseen